Тити Папазов: Това поколение е бъдещето на България (видео)


Тити Папазов: Това поколение е бъдещето на България (видео)
(сн. LAP.bg)
08-07-2018 09:25 | BGbasket.com

Целта пред националния отбор за мъже U20 на предстоящото Европейско първенство в София е класиране в по-горна дивизия. Това призна старши треньорът на тима Константин Папазов в предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3.

 

"Целта ни е да се класираме за по-горната дивизия. Отпаднаха изненадващо много силни отбори. Следващата цел е да играем добър баскетбол", заяви Папазов.


"Момчетата се стараят доста. Предстои много тежко състезание. Тежка е задачата, която трябва да изпълним. Хубаво е, че имаме добро поколение, което е и бъдещето на България", каза още наставникът.

 

Той обаче призна, че ако е знаел какво ще стане с Левски Лукойл, най-вероятно е нямало да поеме и националите U20. „Винаги съм казвал, че най-отговорно е да бъдеш треньор на национален отбор на България. Когато Глушков говори с мен, нямах ангажиментите с Лукойл. Може би, ако знаех, че ще е толкова тежка година, нямаше да приема това предизвикателство. Смятам, че това поколение заслужава и вярваме, че полагаме всички усилия – и щабът, и играчите, за да покажем най-доброто”.

 

Цялото интервю с Константин Папазов вижте във видеото.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (20), Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи