Балкан и Рилски спортист поставени във втория кръг на ФИБА Къп


Балкан и Рилски спортист поставени във втория кръг на ФИБА Къп
(сн. LAP.bg)
20-07-2018 12:35 | botevgrad.com

Днес бе оповестена схемата за провеждане на турнира ФИБА Къп за новия сезон. Двата български отбора – Балкан и Рилски спортист, ще започнат участието си от втория квалификационен кръг на надпреварата. И двата тима са поставени при предстоящия жребий.

 

Освен Балкан и Рилски спортист, поставени са още шест отбора: Керавнос Никозия (втори в Кипър),  Алба Фехервар (трети в Унгария), Динамо Сасари (десети в Италия), ZZ Leiden (трети в Холандия), Клуж Напока (трети в Румъния) и BC Lulea (втори в Швеция)

 

Сред непоставените за втория кръг са три отбора: Капфенберг (първи в Австрия), New Heroes Den Bosh (четвърти в Холандия) и Бенфика (трети в Португалия). Към тази група от три отбора ще се присъединят още пет - победителите от първия квалификационен кръг.

 

Поставените отбори в първия кръг на квалификациите са: Роса Радом (пети в Полша), Днипро (втори в Украйна), Истанбул Буюкшехир (11-и в Турция), Сьодертале (четвърти в Швеция), Черкаски Мавпи (първи в Украйна).

 

Непоставените в първия кръг на квалификациите са: Конгсберг Майнерс (първи в Норвегия), Свитави (четвърти в Чехия), Лаврио (шести в Гърция), Ironi Ness Ziona (осми в Израел) и Катая Баскет (шести във Финландия).

 

Жребият ще се тегли на 31 юли. Мачовете от първия квалификационен кръг са на 20 септември и 26 септември, а срещите от втория квалификационен кръг са на 3 и 10 октомври.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Балкан, Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи