Тодор Стойков: Заедно с близнаците ще опитаме да реализираме европейски пробив


Тодор Стойков: Заедно с близнаците ще опитаме да реализираме европейски пробив
(сн. Фейбсук - Basketball Club Levski Lukoil)
25-07-2018 12:02 | BGbasket.com

Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков бе щастлив от привличането на близнаците Деян и Калоян Иванови. Той сподели, че заедно с тях отборът ще опита да реализира мечтания пробив в европейските клубни турнири.


Ето първите думи на Стойков след трансфера:


„Ръководството на Левски Лукойл е убедено, че с привличането на Деян и Калоян Иванови, ние взимаме не един, а двама лидери. Не е лесно в днешно време български клуб да се пребори за трансфера на най-добрите български играчи, които от 15 години са си изградили име в чужбина. Затова съм изключително щастлив, но и благодарен и на Деян, и на Калоян, че ни повярваха, че ни се довериха и че заедно ще се опитаме да реализираме така мечтания от всички нас европейски пробив.

 

Идването на близнаците в Левски Лукойл е огромно предизвикателство, както за нас, защото ние трябва да отговорим на големите им очаквания към нас като клуб, както и към самите тях, защото нашите очаквания и към двамата също са много високи. Познавам ги от 20 години, знам какви характери са и нямам търпение да започнем да работим заедно в името на Левски“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл, Деян Иванов, Калоян Иванов, Тодор Стойков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи