Антонио Илиев вече е баскетболен агент с лиценз от ФИБА


Антонио Илиев вече е баскетболен агент с лиценз от ФИБА
Антонио Илиев (вляво) в централата на FIBA в гр. Женева, Швейцария
26-07-2018 09:56 | BGbasket.com

Представяме единствения активен български баскетболен агент с лиценз от ФИБА – Антонио Илиев.

 

Бившият професионален баскетболист минал през националните гарнитури на България ще се стреми да наложи в родината нов стандарт за професионализъм в агентския и мениджърски бизнес. Илиев, който е магистър специалност „Спортен мениджмънт“ от престижния университет „Борнемут Юнивърсити“ в гр. Борнемут (Великобритания) има амбицията да разчупи установените в България към момента стереотипи, що се отнася именно до спортното представителство в баскетбола у нас.

 

За целта единственият българин с активен ФИБА лиценз, позволяващ му да съдейства при намирането на нови отбори на клиентите си, ще осъществява своята дейност в тясно сътрудничество с консултантска фирма специализираща в областта на спортния мениджмънт - „Дифенс Консултинг“ ООД. Фирмата разполага със специалисти в областта на спортното право, маркетинга, мениджмънта, връзки с обществеността и пр. Колаборацията между специализирания ноу-хау на баскетболния агент и консултантската фирма, ще осигури клиентите на Антонио Илиев цялостен обхват от услуги, необходими за успешното развитие на професионалната им кариера, в това число и защита на правата на атлетите пред специализираните български и международни трибунали КАС и БАТ.

 

Разбира се, най-важната част от дейността на Илиев е намирането на нови отбори за своите клиенти. За целта българският агент е изградил широка мрежа от контакти в Европа и Азия, както също така разполага с възможността да съдейства на млади спортисти желаещи да продължат образованието си благодарение на спортните си качества в гимназии и университети в Америка и Европа.

 

Клиентите на Антонио Илиев ще имат на разположение пълния набор от услуги необходими на един атлет да успее да се реализира на сцената на професионалния баскетбол.

 

Всеки, който желае да се свърже с него за повече информация може да го потърси на:

 

Имейл: antonioiliev.dc@gmail.com

Фейсбук: Antonio Iliev

Телефон: +359 889 52 70 26

Уебсайт: defence-consulting.bg

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Антонио Илиев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи