Левски Лукойл взе американски гард


Левски Лукойл взе американски гард
02-08-2018 11:06 | BGbasket.com

Левски Лукойл продължава селекцията за новия сезон. Клубът подписа договор за новия сезон с американския гард Патрик Рембърт. Той е и първото чуждестранно попълнение в селекцията на шампионите и петото име, на което ръководството ще разчита, след тези на братята Калоян и Деян Иванови, Божидар Аврамов и Асен Великов.

 

Патрик Роналд Ремберт е роден на 9 април 1990 г. в Лонг Айлънд, щата Калифорния. Висок е 185 см с тегло 85 кг. Играе на позиции пойнт гард и шутинг гард.
За последно в Европа играе за турския Соджар Петким Спор, където е съотборник на Калоян Иванов и където регистрира средни показатели от 21.1 точки, 4.5 асистенции и 3.0 борби, при успеваемост от игра 55.1%, от тройката 45.5% и от линията за изпълнение на наказателни удари - 83.1%.
Пат Ремберт е възпитаник на Калифорния Ървин в колежанската лига на САЩ NCAA, а в Европа се е състезавал още в първенствата на Унгария и Хърватия. Има богат опит зад граница в първенствата на Либия, Египет, Катар, Доминиканска република и Венецуела. Сезон 2017/2018 той открива именно в лигата на Либия, където успява да стане най-добър реализатор 25.6 точки средно на двубой.

ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ ПРИ МЪЖЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи