Трансферът на Павел Маринов пропадна


Трансферът на Павел Маринов пропадна
(Снимка: LAP.bg)
16-08-2018 18:23 | Мария Мицова

Павел Маринов остава свободен агент, след като френският Блоа анулира подписания между двете страни предварителен договор в последния момент.

 

Френският отбор информира Маринов за промяната малко преди той да тръгне към новата си дестинация, като причините са крайно независещи от качествата и представянето на играча. Пред BGbasket.com Маринов сподели, че приема философски случилото се, въпреки разочарованието.

 

Съставът от Про Б е имал подписан договор с друг баскетболист на същата позиция, който първоначално обявил, че се отказва и не иска да играе за Блоа, но след това променил мнението си.

 

Междувременно обаче втородивизионният тим предложил контракта на Павел Маринов, и двете страни имаха сключен предварителен такъв. Клубът не може да си позволи да задържи и двамата баскетболисти, затова първият им избор, с вече подписан окончателен договор, остава, а Маринов трябва да продължи търсенето на отбор за следващия сезон.

 

Блоа поднесе искрени извинения на българския национал за неприятната ситуация и подчерта, че уважава неимоверно доказалия се вече на международна сцена играч.

 

В кариерата си Павел Маринов е играл за Тигър Ямбол, Балкан, Берое, Овергаз, Ямбол, Лукойл Академик, Динамо Букурещ, Арджеш Питещ, Лил.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Павел Маринов,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи