Скандал с името на Лука Дончич в Словения


Скандал с името на Лука Дончич в Словения
18-08-2018 16:40 | BGbasket.com

В Словения се разгоря сериозен скандал около звездното семейство на Лука ДончичБащата на Лука, Саша Дончич е заподозрян в незаконна дейност, заедно с агентите Славко Дюрич и Чарлз Бриско.

 

В края на юли истинският агент на Лука Дончич Бил Дъфи и юристът от НБА Кърк Бергер са потърсили обяснение от младия словенец за договор, според който той е представляван от Бриско. Оказало се, че подписите под този контракт са фалшифицирани, разказва RTVslo.

 

Майката на Лука, Мириам Потербин, която е разведена с бащата на баскетболиста, твърди, че Бриско е бил в контакт с престъпник, който се е представял за дядо на Лука и друг, който е играл ролята на брат на баща му. Въпросните хора повикали Бриско в Европа през май и организирали среща с мними родители на Дончич. Майка му е подала и жалба до полицията, като свидетелства, че няма нищо общо с този инцидент. 

 

По националната телевизия на Словения снощи бе излъчен запис, на който бащата на Лука Дончич заявява, че прави всичко по силите си да раздели сина си от Бил Дъфи. Опитът на Саша Дончич да се оправдае все още виси във въздуха, докато Дюрич твърди, че е опитал по легални пътища да подпише с Лука.

 

Очаква се бащата на Лука Дончич и Дюрич да бъдат подведени под съдебна отговорност.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лука Дончич, Далас
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи