Монтана играе две контроли с Цървена Звезда


Монтана играе две контроли с Цървена Звезда
(сн: BGbasket.com)
20-08-2018 17:02 | Ваня Николова | BGbasket.com

Монтана 2003 ще играе две контроли с Цървена Звезда, стана ясно днес. Проверките ще са на 7 и 8 септември в северозападния град. Подготовката на българския баскетболен шампион при жените ще премине изцяло в Монтана.

На 12 и 13 септември тимът ще гостува в Левкада за две контроли с домакините от Ники Левкада, а на 14 септември ще играе с ПАОК в Солун. „Чакаме варианти за два турнира след 15 септември в чужбина“, съобщи треньорът на отбора Стефан Михайлов.  

„На 3 и 10 октомври имаме сериозни противници в Адриатическата лига (б.а. Будучност, РМУ Бановичи). Смятам, че първите два кръга са с най-тежките отбори в групата. Трябва да бъдем готови до тогава и да гоним успех в тези мачове“, каза наставникът на Монтана на първата тренировка на тима за новия сезон.

„Отборът е запазен на 90 процента. Ние се познаваме с момичетата. Целите са им ясни – както в Адриатическата лига, така и в българското първенство. Надявам се да задържим нивото от миналата година. В Адриатическата лига преди две години бяхме четвърти, миналия сезон бяхме трети. Сега ако можем да качим едно ниво нагоре, ще бъде добре. Момичетата гледат професионално на нещата и са наясно с това, което им предстои през годината. Пожелах им успех, да нямат контузии“, заяви още Михайлов.

 

Ваня Николова, пратеник на BGbasket.com в Монтана

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи