Дейвид Блат: Ще направим всичко, за да бъдат феновете ни горди


Дейвид Блат: Ще направим всичко, за да бъдат феновете ни горди
(сн. olympiacosbc.gr)
22-08-2018 10:31 | BGbasket.com

Олимпиакос с Александър Везенков направи първа официална тренировка преди началото на новия сезон. Старши треньорът на тима Дейвид Блат не скри вълнението си по време на заниманието.

 

„Развълнувани сме, че започваме подготовка. Реално тренираме от няколко дни, но това е официален старт подготовката. Много съм щастлив и развълнуван. Очаквам с нетърпение да имаме страхотна година с отбора на Олимпиакос“, заяви наставникът.

 

Той се надява отборът му да постигне много успехи и да зарадва феновете. „Както знаете, ние сме във фазата на изграждане на тима, който е много добър микс от най-добрите играчи на Олимпиакос, които вече са тук от няколко години, те имат опит и шампионско ДНК. Добавихме няколко парчета младост, атлетичност и скорост, за да създадем различен екип, който да ни помогне да успеем. Ние ще направим всичко възможно, за да успеем и да направим нашите фенове горди“.

 

Дейвид Блат разкри и има ли напрежение заради големите очаквания към него и отбора му. "За мен натискът и големите очаквания винаги са били нещо вътре, а не нещо, което идва отвън. Моят подход и моята философия винаги са свързани с това да направя най-доброто, което мога“.

 

„Когато имаш високи очаквания и натиск, който те води, по мое мнение, вероятността да успееш, е много ниска“, каза още наставникът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Олимпиакос, Дейвид Блат
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи