Силно попълнение за Академик под коша


Силно попълнение за Академик под коша
(Снимка: LAP.bg)
26-08-2018 15:14 | Мария Мицова

Академик София направи силен ход на трансферния пазар, като привлече центъра Андрей Иванов от Ямбол. Двата клуба постигнаха споразумение за един от топ борците в родното първенство и той вече е в Правец, научи BGbasket.com.

 

22-годишният Иванов израсна в школата на Тунджа, като освен в НБЛ с родния си тим, направи много силни последни три сезона и в А група с екипа на Шумен. Той стана и най-добър борец в А група в тези три години.

 

"Благодаря на всички в Ямбол, първо за всички години, в които ме подкрепяха и помагаха да се развивам, и сега, че проявиха разбиране и мога да продължа напред," сподели пред BGbasket.com Андрей.

 

"Радвам се, че ставам част от Академик, един от най-младите отбори в НБЛ и смятам, че имаме много потенциал. Очаква ни вълнуващ сезон," допълни центърът.

 

В Академик се завръща и друг висок млад играч - Николай Михайлов, който бе в състава и през миналия сезон. Така и в подкошието съставът на Георги Давидов придоби добър вид, с друг, избрал остане в отбора Цветомир Чернокожев.


ВСИЧКИ ТРАНСФЕРИ ПРИ МЪЖЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик София, Андрей Иванов, НБЛ - мъже, Ямбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи