Левски вкара 93, но загуби първата контрола


Левски вкара 93, но загуби първата контрола
(Снимка: ekipa.mk)
31-08-2018 23:32 | Мария Мицова

Левски Лукойл направи силно резултатен двубой, но отстъпи с 93:97 на МЗТ Скопие в първата си контролна среща от предсезонната подготовка. "Сините" ще изиграят още един мач в македонската столица в събота, отново с МЗТ, но на закрити врата.

 

МЗТ имаше малка преднина почти през целия мач, като през първото полувреме дръпна и с десетина точки. До почивката обаче Левски успя да се върне и да изравни до 44:44.

 

Далечната стрелба на домакините бе основното им оръжие, но и Левски започна да вкарва в третата част, за да не се получи нова разлика. "Сините" се бориха до последно, като имаха две атаки за изравняване в последните две минути, но в крайна сметка отстъпиха с минимална разлика.

 

Статистика на BGbasket.com: Патрик Рембърт 25 точкиКалоян Иванов 18 (8 борби), Божидар Аврамов 13, Христо Захариев 12Никола Маравич 12, Деян Иванов 10, Асен Великов 3, Кръстан Кръстанов, Герасим Николов.

 

Левски спечели борбата под коша, но МЗТ наниза 16 тройки в срещата, докато българският тим бе точен в осем далечни опита.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи