Фенербахче започва подготовка с Минчев и бивш център на Лукойл


Фенербахче започва подготовка с Минчев и бивш център на Лукойл
02-09-2018 18:28 | BGbasket.com

Фенербахче започва официално своята подготовка от понеделник, 3 септември. Както BGbasket.com вече писа, Йордан Минчев се присъедини към тима в четвъртък и тренира заедно с няколко от съотборниците си в последните дни.

 

От понеделник Желко Обрадович ще изведе част от играчите си за старта на подготовката, като в групата няма да са националните състезатели - Мелих Матмутоглу, Костас Слукас, Николо Мели, Луиджи Датоме, Ян Весели и Никола Калинич.

 

Освен Минчев, ще има още един млад играч в групата - Тарик Биберович. Останалите са Бариш Хершек, Синан Гюлер, Али Мохамед (Боби Диксън), Тайлър Енис, Ахмет Дювериоглу, Егехан Арна, Марко Гудурич, Жофри Льоверн и Ефе Ерги Тирпанчъ.


Фенербахче покани и няколко европейски играчи на проби - няколко турски играчи, Ален Омич, Джордже Дреновац, както и бившия център на Лукойл Академик Никола Драгович. Драгович игра за българския тим през сезон 2014-15.


От 3 до 13 септември Фенербахче ще се готви в Истанбул, след което отива на турнир в Каляри, Италия, заедно с Динамо Сасари и Олимпия Милано, както и френския Лимож.


След това идва и вече традиционният в програмата на турците турнир в Задар, Хърватия, с Макаби Тел Авив, Олимпия Милано, Панатинайкос и Химки.


В Истанбул тимът се завръща на 24 септември. Първият официален мач е за Президентската купа срещу Анадолу Ефес в Анкара на 3 октомври.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Йордан Минчев, Фенербахче,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи