Кмет и спонсор пожелаха още подкрепа за Академик Бултекс 99


Кмет и спонсор пожелаха още подкрепа за Академик Бултекс 99
04-09-2018 20:30 | BGbasket.com

Кметът на Пловдив Иван Тотев прие Академик Бултекс 99 преди началото на новия сезон. На представянето присъстваха целият представителен отбор, начело с клубния президент Васил Врачев, спортния директор Тина Димитрова и секретаря Христо Караджов, новият спонсор Ангел Стоилов и съпругата му Красимира и зам. кметът по спорта Георги Титюков.
Присъстващите се почерпиха с две погачи и баница, а президентът Васил Врачев пожела колкото парчета имат питките, толкова победи да спечели отборът.
"Поздравявам клуба за това, което прави в последните години и му пожелавам на добър час през новия сезон. Изказвам своята признателност и респект към спонсорите за подкрепата, която оказват на отбора. Радвам се, когато пловдивски фирми инвестират за такива благородни каузи. За нас това е много вдъхновяващо и се надявам и други компании да последват примера им. Това е спорт, който без подкрепата на спонсори няма как да съществува. Всичко това си струва в името на феновете и малките пловдивчани. Академик Бултекс 99 развива прекрасна детска школа и се надявам след години да видим играчи от нея в мъжкия отбор," заяви кметът Иван Тотев.
Да последват примера му пожела и спонсорът Ангел Стоилов: "Пловдив е бизнес град. Спортът е едно от малкото ни останали неща, които могат да откъснат хората от проблемите в ежедневието. Харесва ми идеята и за школата, която се развива много добре. Искам Пловдив да бъде център на спорта, всички обичаме нашия град, която постоянно се обновява. Желаем да привлечем още колеги, които да се включат в това начинание. Успех на всички, пожелавам да се борим за първото място."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик Бултекс 99,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи