Черноморец получи подкрепа от Община Бургас, чакат ремонт на `Бойчо Брънзов`


Черноморец получи подкрепа от Община Бургас, чакат ремонт на `Бойчо Брънзов`
(Снимка: burgas.bg)
06-09-2018 14:00 | Мария Мицова

Новият проект на баскетболен Бургас - Черноморец - получи подкрепата на местната община и ще използва оптимално зала "Бойчо Брънзов" през идния сезон.

 

Черноморец остава единственият представителен отбор на морския град, затова Община Бургас прави всичко по силите си, за да осигури добри условия за подготовка на Йордан Колев и неговите баскетболисти.

 

Основният мотор в проекта Васил Стоянов сподели пред BGbasket.com, че е срещнал много добронамерени хора в Общината и се надява нещата да продължат да се движат в позитивна насока.

 

Следващата стъпка е предстоящ ремонт на зала "Бойчо Брънзов", който е наложителен, заради състоянието на съоръжението.


Личните контакти на Стоянов успяха да закарат в Бургас една от най-добрите компании, занимаващи се със спортни зали в страната, и сега се очаква само одобрението на ремонта от Община Бургас. Въпросната компания е изпълнител и на Спортния комплекс в Правец, който вече години наред си остава едно от най-качествените баскетболни съоръжения в България. Специалистите вече са били в зала "Бойчо Брънзов", като са дали своите идеи и оферта на Община Бургас и според информацията, могат да направят частичните подобрения за две седмици.

 

В Черноморец се надяват съвсем скоро ремонтът да стартира, за да може залата да е готова за началото на сезона в А група.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черноморец, А група - мъже,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи