Лили Борисова: Приоритетна при организирането беше програмата на клубовете


Лили Борисова: Приоритетна при организирането беше програмата на клубовете
(сн. LAP.bg)
07-09-2018 13:48 | BGbasket.com

Мениджърът на НБЛ Лили Борисова коментира по време на пресконференцията за утрешния мач за Суперкупа България причините за промяната на залата, в която ще се играе срещата между Левски Лукойл и Рилски спортист и телевизионното излъчване. Ето какво каза тя:

 

"През юли месец се взе единодушно решение мачът да е на 8 септември в Арена Ботевград. Но телевизията, която излъчва мачовете, се оказа, че не може да излъчва от Ботевград, без НБЛ да плати голяма сума за техническо оборудване. Това ни накара да решим, че може да не се излъчва мачът по телевизия. Впоследствие три зали дадоха своите предложения, а Иван Чолаков бе натоварен да определи измежду офертите коя е най-добра, и затова се спряхме на "Универсиада". Всичко се прави в Ботевград, затова решихме да е тук.
 
Цената е 5 лева, ще се продават след 16:00 часа в зала "Универсиада". Поради нестабилността на датата и провеждането не сме имали възможност да говорим с много спонсори. Първоначално бяхме насочени към Ботевград, след това бе изместен, за съжаление всички неща, които се случиха около изиграването му, не позволиха намирането. Търсим спонсори усилено, но към момента не мога да обявя име на такъв. Искаше ни се да направим баскетболен ден, като миналата година, но с партньорите ни миналата година говорихме и датата бе твърде ранна. Приоритетна бе програмата на клубовете."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лили Борисова, Суперкупа България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи