Божидар Аврамов: Пожелавам си още три купи през този сезон


Божидар Аврамов: Пожелавам си още три купи през този сезон
(сн. LAP.bg)
08-09-2018 22:08 | Мария Маринова

Баскетболистът на Левски Лукойл Божидар Аврамов бе избран за най-полезен играч в мача за Суперкупата на България, спечелен от неговия тим. След срещата гардът си пожела още три купи през сезона. Ето какво още каза той:

 

„Мисля, че се справихме добре. Много се притеснявах преди мача, защото се събрахме преди няколко седмици и още не сме напълно готови. Чакаме нови играчи. Показахме добра игра и въпреки че бяхме с по-къс състав, успяхме да издържим цял мач.

 

Нормално е купата да даде импулс. Ако бяхме паднали, нямаше да се чувстваме толкова добре. Радвам се, че така започваме и си пожелавам да спечелим още три този сезон.

 

Чувствам се добре. С някои от момчетата съм играл в националните отбори през годините. Мисля, че на този етап от подготовката сме се сработили много добре всички.

 

Ще дам всичко от себе си в националния отбор. Излизаме срещу много силни отбори с големи имена. Надявам се да покажем добра игра, пък каквото стане. Със сигурност няма да е лесно с толкова мачове, но сме си починали достатъчно и това ще е в наш плюс“.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл, Божидар Аврамов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи