Павел Маринов: Ще изживея една мечта срещу Франция


Павел Маринов: Ще изживея една мечта срещу Франция
(сн. LAP.bg)
10-09-2018 12:01 | Мария Маринова

Капитанът на националния отбор Павел Маринов очаква с нетърпение мача с Франция от световните квалификации. Той сподели, че за него ще е сбъдната мечта да се изправи срещу играчи от толкова висока класа.

 

„Аз ще изживея една мечта да играя срещу играчи на толкова високо ниво. Не ни се случва всеки ден. Хората, ако искат да гледат, да заповядат. Няма нужда да приканваме никой. Ако имат интерес да видят спортисти на толкова високо ниво, да заповядат. Ако не – те губят“, заяви Маринов.

 

Той не тренира пълноценно с отбора заради оток в крака, но се надява да се възстанови за мача с „петлите“ на 13 септември. „Странно стана. На резонанса се оказа, че съм получил някакъв удар. Нямам болки, остава да спадне отокът и да видим как се чувствам“.

 

Националът се завръща в отбора, след като пропусна последния мач срещу Чехия през лятото. „Разлика няма, духът се поддържа. Момчетата са почти едни и същи. Аз се върнах, но Чавдар го няма. Единствено се притеснявам да не пропусна и този мач. Чувствам се по-добре, отколкото в началото на лятото, но ще видим какво ще стане“.

 

Въпреки разликата в класите, Маринов е категоричен, че България до последно ще търси успеха срещу Франция. „Никога нямам очаквания, за да няма и разочарования. Това ми е като цяло максима в живота. Кой излиза, за да загуби мач? Излизаме за победа и ще дадем всичко от себе си, ще видим какъв резултат ще направим“, каза още той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Павел Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи