Коле: В България ще ни бъде по-трудно


Коле: В България ще ни бъде по-трудно
(Снимки: FIBA.com)
10-09-2018 15:38 | BGbasket.com

Селекционерът на Франция Венсан Коле предупреди, че в България тимът му ще има тежък мач. Французите пътуват в сряда за страната ни и в четвъртък двата отбора излизат един срещу друг в световна квалификация в "Арена Ботевград".

 

Коле коментира състава си и победите в контролните срещи над Черна гора и Гърция.

 

"Беше интересен мач срещу много силен съперник - Гърция. Нашият отбор в момента търпи много промени, но виждам решителност и желание у всички. Доволен съм от отношението, победата бе дело на целия отбор, макар че Никола Батум наистина бе над всички. Всеки допринесе с нещо. Чакат ни два важни мача в четвъртъс в България и след това в неделя в Монпелие с Финландия. Не трябва да се отпускаме. Очаквам да ни бъде по-трудно в България," заяви Коле.

 

"Това, което ми харесва в отбора е, че всеки дава всичко от себе си, всеки играе със сърце, всеки се хвърля в битка. 12 играха, 12 допринесоха за успеха. Имаме избор на различите позиции и националният отбор вече не е само в едно ядро играчи, а има по 4-5-6, а понякога и 10 играчи, които се борят за едно място. Това показва, че Франция е на прав път," допълни Никола Батум.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Франция, България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи