Финалът на първия етап на Мис и Мистър BGbasket.com 2018 наближава


Финалът на първия етап на Мис и Мистър BGbasket.com 2018 наближава
12-09-2018 16:20 | BGbasket.com

Конкурсите Мис и Мистър BGbasket.com 2018 вече започнаха, а до края на първия кръг остават броени дни. Анкетата при дамите се провежда за пети път, а при представителите на силния пол – за четвърти. Организатор отново е медийната група ЕС МЕДИА АД.

 

До 15 септември ще можете да гласувате в първия кръг на конкурсите. В продължение на месец читателите на BGbasket.com имаха възможност да дават предложенията си, а след това и екипът ни направи свои номинации.

 

Участващите в конкурса са представители на различни отбори от елитните първенства за жени и мъже, като има и състезатели от чужбина. Посочените отбори са последните, където те са играли или тези, с които някои от тях вече са подписали договор за новия сезон към момента на започване на конкурса. Първите петима по гласове във всяка категория ще продължат към втория етап, който ще завърши през октомври с избирането на Мис и Мистър BGbasket.com 2018.

 

От всеки IP адрес могат еднократно да бъдат направени по две номинации във всеки от двата конкурса.

 

Гласувайте за Мис BGbasket.com 2018 ТУК

 

Гласувайте за Мистър BGbasket.com 2018 ТУК

 

До момента бяха проведени четири конкурса за Мис BGbasket.com с победителки Галина Георгиева през 2014, Цветомира Шаренкапова през 2015, Виктория Стойчева през 2016 и Александра Петрова през 2017 година. В първото издание на Мистър BGbasket.com през 2015 победител стана Димитър Рошманов, във второто през 2016 – Александър Илиев, а миналата година първи бе Николай Николов.

 

Време е вие, нашите читатели, да изберете новите Мис и Мистър BGbasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи