Франция пристига с 30 души и специален лекар


Франция пристига с 30 души и специален лекар
(Снимка: instagram.com/ffbb_officiel)
12-09-2018 12:35 | Мария Мицова

Френската делегация, която ще кацне в ранния следобед в София, наброява точно 30 души.

 

Огромната съпровождаща играчите група е от 18 човека, водена лично от президента на Френската баскетболна федерация Жан-Пиер Сютат. С него пристигат още директорът международни отношения и директорът на националните отбори на Франция - Горан Радонич и Жак Комер, както и генералният мениджър на тима Патрик Бийзли.

 

По информация на BGbasket.com, официалната среща между президентите на Френската и Българската федерации ще се състои не преди, а след световната квалификация на 13 септември в Ботевград. Французите ще отседнат в RIU Правец.

 

Част от солидната група са и четири медицински лица, сред които и специалист - остеопат. Преди време подобен лекар бе на разположение на нашия мъжки национален отбор по волейбол. Лекарят-остеопат изследва и лекува болния с леко докосване на ръцете, без използване на лекарства, инструменти и апаратура.

 

Шестима треньори, човек, който да отговаря само за екипировката, мениджър комуникации и видео оператор допълват групата на Франция.

 

Французите пристигат с чартър от Париж в София, като полетът им се забави с около половин час от предвиденото.
Европейският шампион от 2013-а има две тренировки в Арена Ботевград - тази вечер в 18:30 и в деня на мача от 10:00 часа.

 

Очаквайте всичко най-интересно около тима на Франция в България на facebook страницата на BGbasket.com и в Instagram профила ни!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Франция, България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи