Бойко Миленков: Тепърва ще навлезем във форма


Бойко Миленков: Тепърва ще навлезем във форма
(Снимка: beroebasket.com)
13-09-2018 16:00 | beroebasket.com | BGbasket.com

Берое загуби от Академик Бултекс 99 с 87:93 в контрола, играна в Стара Загора в сряда.

 

Участие в срещата взеха едва шестима състезатели заради ангажиментите на националите и контузиите на Джеймс Уайт, Борис Войков и Николай Титков. Най-резултатен за нашите бе Адонис Файлър с 22 точки, Далин Бачински записа 19 точки и 11 борби, а Конър Франкамп отбеляза също 19 и направи 7 асистенции.

 

След двубоя Бойко Миленков, който води отбора в отсъствието на Любо Минчев, заяви, че проверката е била пълноценна, защото в момента най-важното е играчите да трупат игрови минути и да поддържат спортна форма. 

 

„Ясно е е, че сме в подготвителен период и тепърва предстои да навлезем в спортна форма. Контролите са точно за това“, сподели Миленков. Той призна, че е било трудно да се играе с толкова ограничен състав и поради тази причина отборът не е съумял да упражни стабилната защита, която старши треньорът Минчев иска да се играе.

 

„Единствено Бачински играе на позиция 5, след като той излезе, играхме само с външни състезатели, което ни затрудни максимално. Имаме още много да се сработваме, защото сме с много нови играчи“, каза още помощник треньорът на Берое.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Берое
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини