Ще направим ли чудото срещу Франция и Русия – разберете с FlashScore.bg


Ще направим ли чудото срещу Франция и Русия – разберете с FlashScore.bg
(сн. БФБ)
13-09-2018 14:56 | BGbasket.com

Българският национален отбор има наглед непосилна задача в предстоящите световни квалификации срещу Франция днес и срещу Русия в неделя. Всичко, освен загуби с разлика за „лъвовете“, ще е повече от изненадващо. Това говори логиката, но баскетболът е велика игра, именно защото не винаги се подчинява на нея. Така че не ни остава нищо друго освен да стискаме палци в залата в Ботевград, пред телевизионните екрани или.. пред мобилните си устройства с FlashScore.bg - водещият livescore в България и по целия свят.

 

Благодарение на известията (push notifications) няма да изпуснете нищо от развоя на двубоите, където и да се намирате и каквото и да правите!  

 

Свалете сега безплатното приложение на български от линковете по-долу:

Андроид - https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&utm_source=bgfootball.com&utm_medium=web

iOS - https://itunes.apple.com/bg/app/applestore/id936930270?pt=1147220&ct=bgfootball.com&mt=8

за да станате един от 50+ милиона доволни потребители, които вече избраха FlashScore за своя livescore услуга. Ето защо:

 
1. Несравним обхват на покритие на спортни събития
Никоя друга услуга за резултати не може дори да се доближи до покритието на FlashScore - повече от 30 спорта и над 5000 състезания по целия свят, включително над 1000 футболни лиги и турнири. Шансът е, че ще намерите доста надпревари, за които до този момент дори не сте чували. И не спираме да добавяме още повече!

2. Скорост
Показател, който винаги ни е определял и поставял на първо място! През годините екипът на FlashScore е правил десетки сравнителни тестове за бързината на обновяване на резултатите с конкурентните услуги и винаги е излизал като победител от тях. Не вярвате? Сравнете сами и се убедете!

3. Постоянни и качествени ъпдейти
FlashScore никога не се задоволява с вече постигнатото, а винаги се опитва да подобри още и още качеството на предлаганите продукти - и на приложенията, и на уебсайта. Така например съвсем наскоро добавихме и името на голмайстора към известията ни за попадения във футбола (за Андроид). Освен това обновихме визията на уебсайта ни и до момента отзивите са повече от положителни. Разбира се, винаги приемаме и обръщаме внимание на мнението на потребителите ни, записвайки и анализирайки внимателно предложенията и предпочитанията им.  

Така че очаквайте още много обновления и подобрения!

Можете да свалите приложението на FlashScore.bg от следните линкове:

Андроид - 
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&utm_source=bgfootball.com&utm_medium=web

iOS - 
https://itunes.apple.com/bg/app/applestore/id936930270?pt=1147220&ct=bgfootball.com&mt=8

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Франция
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи