Георги Глушков: Тази победа е знак, че можем


Георги Глушков: Тази победа е знак, че можем
(сн. LAP.bg)
14-09-2018 11:11 | Мария Маринова

Президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков бе доволен от представянето на мъжкия национален отбор при драматичната победа срещу Франция. Пред BGbasket.com той сподели, че за него това е знак, че тимът ни може да играе добре срещу толкова силни съперници.

 

„Изиграхме много хубав мач. Не се огънахме и ги надиграхме. Заслужено победихме. Момчетата показаха това, което искаме да гледаме – кураж, сърце и че могат да играят хубав баскетбол срещу класен отбор“, заяви Глушков.

 

„От гледна точка на класирането, това е само една победа. Като самочувствие значи повече. Това е знак, че можем, който за мен е по-важен и е много повече от двете точки“, добави президентът на БФБ.

 

Той благодари и на феновете за атмосферата в „Арена Ботевград“. „Доволен съм от публиката. Благодарен съм на хората от Ботевград, които помогнаха за организацията. Когато се играе по този начин, публиката е прекрасна. Преди две години, когато започнахме да играем тук, искахме точно това. Да се надяваме, че и в следващите мачове ще покажем същото“, завърши Глушков.

__________________

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Световно първенство 2019, България, Франция, Георги Глушков
Коментари
Резултати
Класирания
Други новини