Везенков: Мачът с Франция вече е история, трябва да сме по-дисциплинирани


Везенков: Мачът с Франция вече е история, трябва да сме по-дисциплинирани
15-09-2018 12:24 | Мария Мицова

Александър Везенков вижда едно по-сериозно следване на треньорските указания като ключ към победа и над Русия в световните квалификации.

 

Везенков и съотборниците му от националния отбор вече са оставили зад гърба си гръмкия успех над Франция и мислят само за следващия мач - гостуването в Москва.

 

"Както казах и след мача с Франция, надявам се това да е някакво ново начало за българския баскетбол, нещо, което да ни обедини всички," заяви Везенков. "Но победата над Франция вече е история, беше преди два дни. Сега идва мач с Русия, който е много важен за нас, за да продължим да мечтаем. Много силен съперник, загубиха в Чехия и затова ще искат още повече да победят, искат да продължат напред, имат много класни състезатели. Трябва да сме много концентрирани."

 

Какво е нужно, за да победим и Русия? "Сърце, отборна игра, и всичко, което вече показахме. Трябва да сме малко по-дисциплинирани, да слушаме треньорските указания, защото второто полувреме срещу Франция не играхме много добре тактически. Ще го обсъдим днес и утре и ще спазим указанията на треньора."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Русия, България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи