Дий Бост: Казах на Швед, че ще ги бием


Дий Бост: Казах на Швед, че ще ги бием
(Снимка: LAP.bg)
16-09-2018 10:04 | Мария Мицова

По стечение на съдбата, Дий Бост ще играе в залата, в която ще прекара целия следващ сезон, в следващия мач на България.

 

Тимът ни гостува на Русия в Химки, новият клуб на Бост. Срещата е в неделя от 18:00 часа.

 

"Да, тренирах там две седмици преди да дойда тук. Вече съм запознат с всичко там, кошовете, ринговете, доста са големи, свикнах горе-долу," сподели за BGbasket.com натурализираният американец. "Запознах се със Швед, тренирахме заедно няколко пъти. Имаше още един руски национал, но се контузи и няма да играе срещу нас."

 

Какво са си казали Бост и Швед за сблъсъка помежу си, който предстои? "Казах на Швед, че ще ги бием, той отговори, че ще са готови за нас. Ще видим. Той е не само най-сериозното оръжие на Русия, а може би изобщо най-опасният играч в цяла Европа, що се отнася до реализиране и асистенции. Ако успеем да го ограничим, ще е много добре."

 

"Трябва да играем още по-добра защита отколкото го направихме срещу Франция, защото няма да сме у дома и нямаме такава публика зад нас. Трябва да сме по-добри в защита и ако си вкараме стрелбите, имаме своя шанс."

 

"Няма някакво допълнително напрежение за мен от това, че ще ме гледат феновете в Химки. Ако сам си сложа такива очаквания, трябва да надскоча себе си. Един мач, следващият мач, който трябва да спечелим. Това е."

 

"Когато приключим, оставам направо в Москва, имам вече свой апартамент там, така че във вторник ме очакват на тренировка," завърши Бост.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Русия, България, Дий Бост, Химки
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи