Намушкаха двама баскетболисти в заведение в Румъния


Намушкаха двама баскетболисти в заведение в Румъния
17-09-2018 09:00 | Gong.bg | BGbasket.com

Двама американски баскетболисти, играчи на румънския клуб Куза Спорт Браила, са били намушкани през уикенда в заведение в едноименния град Браила, съобщава агенция Аджерпрес.

 

24-годишният Даръл Бауи и 25-годишният Джоузеф МакКлейн се намирали на терасата на заведение в града заедно със свои съотборници, където били нападнати с юмруци, бутилки и ножове. Даръл Бауи е в тежко състояние с перфориран бял дроб.

 

Говорителката на Окръжната болница за спешна помощ в Браила Алина Някшу съобщи, че двамата американци са оперирани и стабилизирани. Бауи е транспортиран с хеликоптер в болница "Флоряска" в Букурещ.

 

Двамата спортисти са заявили на лекарите в Браила, че искат да бъдат прехвърлени в болница в САЩ. Окръжният полицейски инспекторат е иззел видеозаписи от терасата на ресторанта, където е станал инцидентът и е започнал разследване по случая.

 

Американското посолство в Букурещ следи внимателно инцидента, съобщава още агенция "Аджерпрес".

 

Според източници, близки до разследването, един от основните заподозрени е представителят на местния престъпен свят Даниел Габриел Хусеин-Дасаев, е с присъда за сводничество и прояви на насилие.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи