Христо Захариев: Всички отбори вече трябва да се съобразяват с нас


Христо Захариев: Всички отбори вече трябва да се съобразяват с нас
(сн. БФБ)
17-09-2018 16:32 | Мария Мицова

Крилото на националния отбор Христо Захариев заяви след завръщането от Русия, че важното е тимът да продължава да се движи във възходяща линия.

 

"Накрая се стигна до една спорна съдийска ситуация и подкрепиха домакините. Беше много важна ситуация и според мен не трябваше така да се отсъжда. Но така са видяли, така се преценили съдиите. Не мога да кажа дали е било умишлено," разказа крилото за поражението от Русия.

 

"Изиграхме добри мачове, за жалост загубихме доста от тях с малка разлика. Със сигурност всички отбори вече трябва да се съобразяват с нас. Докато има теоретични шансове ще се борим," допълни Захариев. "Трябва да гледаме себе си, играем добре, мисля, че трябва да продължаваме така. Трябва и още работа. Следващите мачове отново ще играем, за да побеждаваме, пък каквото стане."

 

„Може би имаше малко емоционално изтощение. Но вървим във възходяща линия. Надявам се да сме в този състав и следващите мачове и да покажем нашата си игра," каза още той. "Трябва да имаме самочувствие, да играем смело и да се подкрепяме. Най-важното е да играем уверено. Да имаме респект, но не и да се притесняваме от имената на съперниците."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Русия, България, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи