Кадрови проблеми измъчиха Левски Лукойл преди старта на ШЛ


Кадрови проблеми измъчиха Левски Лукойл преди старта на ШЛ
(Снимка: LAP.bg)
18-09-2018 21:27 | Мария Мицова

Отсъствието на двама национални състезатели и заболяване на още двама основни играчи са нарушили подготовката на Левски Лукойл в последната седмица преди старта на участието в Шампионската лига. Това разкри старши треньорът Константин Папазов преди отпътуването за Литва в ранни зори в сряда. В четвъртък шампионите гостуват на Шяуляй в първи квалификационен кръг, а в събота са домакини на реванша.

 

Левски бе повече от седмица без Божидар Аврамов и Христо Захариев, които играха за България срещу Франция и Русия в световните квалификации.

 

Освен това Патрик Рембърт имаше здравословни проблеми с кожна инфекция, който днес проведе първа пълноценна тренировка. Калоян Иванов също бе болен и на антибиотично лечение.

 

"Това са неща от ежедневието на спорта. Тази седмица може да се отрази, защото не работихме в оптимален вариант. Но това може да се компенсира с много дух и воля," обясни Папазов. "Това са условията, малко е недомислено, защото националният отбор свършва и два-три дни по-късно започват квалификациите. Очаквам, трябва да преодолеем този минус."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи