Георги Давидов: Ако продължим така, ни очаква нелош сезон


Георги Давидов: Ако продължим така, ни очаква нелош сезон
(Снимка: LAP.bg)
06-10-2018 22:05 | Мария Мицова

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов имаше всички причини да бъде доволен от отбора си, който започна новия сезон в НБЛ по най-добрия начин - с победа над Ямбол с убедителен резултат.

 

"Наистина нямаше по-добър начин да започнем сезона. Изключителна победа, важна, срещу много добър съперник. Поздравявам момчетата със страхотната игра, нямаше играч, който да не влезе на терена и да не се включи добре и да не допринесе с нещо," заяви Давидов пред BGbasket.com"Не съм очаквал да се развие по този начин мачът с Ямбол. Напротив, мислех, че ще имаме доста проблеми. Но понякога в спорта става и така. Ние се борихме и заслужихме този успех."

 

"Мачът обаче свърши. Имаме много тежко пътуване другата седмица до Варна, нов важен мач. Искам там да продължим, да покажем същата игра, защото няма да ни бъде никак лесно," предупреди наставникът.

 

"Цялата идея е да изненадваме положително хората, да се радват. Аз не съм изненадан, защото знам момчетата как тренират и какво могат. Ако продължим в същия дух, ако те си вярват, ни очаква нелош сезон," допълни Давидов. "Огромни благодарности към публиката в Правец, която днес отново бе на трибуните, подкрепата означава много за нас."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Академик София, НБЛ - мъже, Георги Давидов,
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи