След 13-часово пътуване Академик Бултекс 99 пристигна в Албания


След 13-часово пътуване Академик Бултекс 99 пристигна в Албания
Хотелът, където е отседнал тимът на Академик Бултекс 99 в Албания
16-10-2018 14:01 | BGbasket.com

Академик Бултекс 99 вече е в Албания, където утре ще изиграе първия си мач от новия сезон в Балканската лига срещу местния Теута. Тимът пристигна във втория по големина град в страната Драч след близо 13-часово пътуване.

 

Отборът бе настанен в 4-звездния хотел "Вивас", който е се намира на 10 метра от плажа. 200-хилядният град е известен местен курортен морски център. Ежегодно се посещава от много туристи и разполага с едно от най-големите пристанища в Адриатическо и Йонийско море.

 

В 18.30 часа днес предстои тренировка на отбора. В групата не е единствено Александър Груев, който е със счупен пръст и няма да бъде на разположение повече от месец. В тима няма проблеми с други контузени състезатели.

 

„Надявам се, че ще  имаме време да починем след дългия път. Не разполагаме с много информация за противника, но въпреки това излизаме за победа. Тя ни е особено необходима след двете загуби на старта на шампионата и преди важния домакински мач с Рилски спортист“ , коментира старши треньорът на Академик Бултекс 99 Дарко Костич.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балканска лига, Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи