Балкан и Левски Лукойл може да се срещнат и във ФИБА Къп


Балкан и Левски Лукойл може да се срещнат и във ФИБА Къп
(сн. balkan-basket.com)
02-11-2018 16:00 | BGbasket.com

Балкан и Левски Лукойл може да се изправят един срещу друг и на международната сцена. Това ще стане възможно, ако двата отбора спечелят своите групи в турнира ФИБА Къп. В този случай те ще попаднат в група J за следващия етап.

 

За момента Балкан и Левски Лукойл са с пълен актив от три победи и имат много добри шансове не само да прескочат първия етап, но дори и да завършат като лидери в групите си.

 

До края на тази фаза Балкан има домакинство на АЕК Ларнака и гостувания на Цмоки Минск и Белфиус Монс Ено в група B. Левски Лукойл вече изигра мачовете си от група G в София и до края му предстоят визити на Днипро, Катая и Арис.

 

Съществува сценарий в група J да е и другият български представител Рилски спортист. За целта, освен Балкан и Левски Лукойл да са първи в групите си, тимът от Самоков трябва да завърши втори в група F. До момента обаче баскетболистите на Людмил Хаджисотиров са с три поражения и с далеч по-малки шансове да продължат в следващия етап. Освен че нямат право на грешка до края, те зависят и от развитието на другите мачове в групата.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Балкан, Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи