Тити Папазов: Ще бъде глупаво да пропилеем това, което сме натрупали


Тити Папазов: Ще бъде глупаво да пропилеем това, което сме натрупали
Снимка: LAP.bg
06-11-2018 14:00 | BGbasket.com

Левски Лукойл замина по-рано днес за Украйна. Утре българският шампион ще се изправи срещу Днипро в мач от четвъртия кръг от група G на турнира ФИБА Къп. Ето какво сподели треньорът на "сините" Тити Папазов на Летище София:

 

"Всеки мач е важен. Колкото по-рано можем да си свършим работата и да сме спокойни за евентуалното ни класиране, толкова по-добре. Смятам, че съперниците, като започнем във възходяща линия, така от Днепър, после Катая и Арис, Днипро е отбор, който играе много силно у дома и не се представя много убедително като гост. Не знам дали е плюс, или минус, но по-скоро е минус, че те почти нямат никакъв шанс да продължат напред. Дори при евентуални победи много трудно биха се класирали напред. Мотивацията при нас и при тях ще бъде много различна, но пък те няма какво да губят. Ще играят за честта си, освободено и пред собствена публика.

 

Това, че сме с три победи по никакъв начин не ни е класирало. Не трябва да ни разконцентрира. Ще бъде глупаво да пропилеем това, което сме натрупали. Отиваме в Украйна за победа. Смятам, че не е невъзможна.

 

До последния момент няма да знаем каква е ситуацията с Калоян. Все още го боли, но той е човек, който търпи на болка и ако има възможност да играе, ще играе. До колко ще бъде полезен? Със своя характер, дух и борбеност, винаги би бил полезен. Но дори в негово отсъствие, с играчите, с които разполагаме, ние пак имаме своите шансове.", заяви Тити Папазов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски Лукойл, ФИБА Къп
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи