Тити Папазов: Искахме повече победата


Тити Папазов: Искахме повече победата
(сн. LAP.bg)
08-11-2018 12:18 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов смята, че неговите играчи заслужено са спечелили гостуването на Днипро, защото са искали повече победата. Ето какво каза още наставникът след класирането за следващия етап във ФИБА Къп:

 

„На първо място искам да поздравя моите играчи за класирането в следващия кръг. След това искам да благодаря на домакините за посрещането, отношението към нас и за добрата атмосфера в залата. Феновете на украинския тим го подкрепяха, но нито в един момент не бяха агресивни към нас. Това е добре за баскетбола.

 

През първото полувреме играхме невероятно в нападение. Има разлика между двата отбора - ние играхме за класиране, а те - единствено за своята чест. Има и още нещо, което мисля, че е важно. Днипро има много трудна програма, играе на всеки три дни. Мисля, че са малко по-уморени от нас, но това нямаше значение и през второто полувреме те излязоха  на игрището като големи борци. Опитаха да направят обрат и от 17 точки свалиха на 6. Тогава обаче ние вкарахме два важни коша.

 

Вярвам, че ние бяхме отборът, който заслужаваше повече победата. На първо място, ние го искахме повече, защото тя ни класира за следващия етап. Всичко вече е ясно – двата отбора, които се класират, сме ние и Катая. Пожелавам на отбора на Днипро, заради тази страхотна атмосфера и публика, да спечелят, защото няма да бъде честно да се борят, а да завършат без победа. Пожелавам им успех и във вътрешното първенство."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи