Ситуацията между Минчев и Мийович не е описана в доклада


Ситуацията между Минчев и Мийович не е описана в доклада
(сн. LAP.bg)
08-11-2018 17:14 | BGbasket.com

По-рано днес стана ясно, че старши треньорът на Берое Любомир Минчев е наказан за един двубой заради това, че е нарекъл „шушумига“ съдията от мача с Левски Лукойл Славчо Нучев. Непосредствено след срещата обаче наставникът заяви, че баскетболистът на столичния тим Миливое Мийович също е отправил обидни реплики към него.

 

Любо Минчев за техническото: Мийович ми крещеше в лицето, а наказаха мен

 

От Националната баскетболна лига разкриха пред BGbasket.com, че въпросната ситуация не е описана в доклада и затова не фигурира в решенията на Дисциплинарно-административния съвет.  Дежурният представител на БФБ на мача между Левски Лукойл и Берое Чавдар Зехиров обясни пред BGbasket.com причините за това.


„Не мога да коментирам нещо, което не мога да чуя. Аз съм далеч от ситуацията. Съдията, който е на два метра, нищо не е чул. Ако го гледате на клип, ще видите, че лице в лице нещо може би казват. Аз нямам слух като пеленгатор, нищо не мога да коментирам”, заяви Зехиров пред BGbasket.com.

 

„Любо Минчев, като дойде на масата, каза, че той нещо го е обидил. Не мога да взема отношение. Наказанието на Любо Минчев е въз основа на доклад на старши съдията. Аз съм на 20 метра от ситуацията, няма как да коментирам нещо, което не мога да чуя. Там има съдия, виждам го как се обръща. Аз съм го гледал и на клип. Даже и при нас ще го направим на клип, обаче не мога да взема отношение по нещо, което не се разбира“, добави той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любо Минчев, ДАС, Левски Лукойл, Миливое Мийович, Чавдар Зехиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи