Национални баскетболистки ще посетят школата на Левски


Национални баскетболистки ще посетят школата на Левски
12-11-2018 15:00 | BGbasket.com

Националните състезателки Димана Георгиева и Христина Иванова ще зарадват най-малките си последователки.

 

Двете основни баскетболистки на България ще присъстват на тренировка на отборите до 12 и 14 години от БК Левски в зала "Илия Мирчев" на 14 ноември, сряда, около 13:30 часа.

 

Младите таланти на Левски си избраха да се срещнат именно с Димана и Христина, а заедно с тях, на заниманието ще присъства и селекционерът Стефан Михайлов.

 

От днес тимът ни се готви в пълен състав за последното си домакинство от квалификациите за Европейското първенство през 2019-а. Нашите посрещат Украйна на 17 ноември, събота, в 18:00 часа, в зала „Универсиада“.

 

 

Мачът ще бъде излъчван на живо от BGBasket.com и Sportmedia.tv.

 

На 21 ноември нашите гостуват на Холандия за последния си мач от този цикъл. В тренировките се включи и възстановената от травма Цветомира Шаренкапова, както и играещите в чужбина Александра Петрова и Ива Костова.

 

Двубоят срещу Украйна ще започне с минута мълчание в памет на починалия наскоро Генералнен секретар на ФИБА и член на Международния Олимпийски Комитет Патрик Бауман. Г-н Бауман, който беше Генерален секретар от 2002 г. почина на 51 годишна възраст на 13 октомври.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (жени), Левски (момичета 14)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи