Димана Макариева: Всяка е заслужила мястото си в отбора


Димана Макариева: Всяка е заслужила мястото си в отбора
(сн. БФБ)
12-11-2018 18:31 | Мария Маринова

Капитанът на женския национален отбор Димана Макариева сподели впечатленията си преди предстоящите мачове от европейските квалификации. Тимът ни е доста подмладен, но пред BGbasket.com тя заяви, че всички са заслужили мястото си в отбора.

 

„Всички момичета се стараят много на тренировки. Всяка, която е тук, си е заслужила мястото и го е показала на треньора. Надявам се, че всички ще се изявят на предстоящите мачове и ще покажат най-доброто от себе си, за да върви отборът напред“, заяви Макариева пред BGbasket.com.

 

Тя изрази надежда, че отборът ще успее да запише първа победа в квалификациите. „Надявам се срещу Украйна и Холандия да се представим добре. Трябва да покажем подобрение и израстване в отбора. Настроението е доста приповдигнато, както винаги“, заяви баскетболистката.

 

„Излизаме за победа още срещу отбора на Украйна и каквото стане, ако не – ще се борим в Холандия. Най-искрено се надявам да успеем“, добави тя.

 

Димана Макариева призова феновете за подкрепа. „Надявам се, че ще дойдат доста хора да ни подкрепят. Отборът на Украйна е доста силен. Имат много класни състезателки. Призовавам хората да дойдат и се надявам да покажем красив баскетбол."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (жени), Димана Макариева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи