Любомир Минчев: Яд ме е, че разликата падна толкова много


Любомир Минчев: Яд ме е, че разликата падна толкова много
Снимка: LAP.bg
08-12-2018 20:23 | BGbasket.com

Берое спечели дербито с Балкан, но треньорът на гостите от Стара Загора Любомир Минчев сподели пред камерите на БНТ, че не е съвсем доволен от успеха. Ето какво каза още той:

 

"Доволен съм. Беше важна победа относно класирането след първото завъртане. От една страна съм донякъде изненадан предвид добрата игра, защото по време на паузата за националния отор, Берое тренираше с 6-7 човека. Предвид това, че цяла седмица Далин Бачински не тренира и не можех да разчитам на него. Имахме някакви надежди за него за днес, но няма значение. От една страна съм наистина приятно изненадан, защото тактически това, което бяхме подготвили, го направихме в първите три части.


Недоволен съм от последната четвърт, когато спряхме да играем при 22 точки. Задачите, които поставих на някои играчи, не бяха изпълнени изобщо. Разрешихме на противника да се върне в мача. Преди началото на последната четвърт им казах, че мачът не е завършил, защото има още един мач във второто завъртане в Стара Загора. Яд ме е, че разликата в края падна толкова много.", заяви Любомир Минчев.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Любомир Минчев, Берое, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи