Турнирът на Регионите за деца не се размина без инциденти (видео)


08-12-2018 21:42 | BGbasket.com

Новата инициатива на БФБаскетбол с подкрепата на Фондация „Развитие“, събрала таланти при момчета и момичета, родени 2006-а година, успя да предизвика емоции по време на Турнира на Регионите в Сливен. Различни региони от цяла България направиха сборни отбори и след няколко дни подготовка в момента тези състави играят едни срещу други - това са отборите на София град, Софийска област, Добруджа и Мизия, Загоре и Родопи.

 

След първия по-спокоен ден, днес на един от мачовете не се размина без инциденти. Срещата между Загоре и Родопи и София Град при момчетата за малко да не завърши, след като треньорите на столичния тим извадиха своите.

 

Причината, малко преди края на първата четвърт, след фаул под коша от страна на играч на Загоре и Родопи и неспортменско нарушение, един от треньорите на същия този отбор - Радомир Стоянов, влезе на терена, прекоси го и потърси сметка от арбитъра.

 

Ситуацията ескалира, след като и родители, наблюдаващи мача, взеха отношение. Затова треньорите на София град прибраха момчетата си в съблекалнята, докато нещата се успокоят.

 

Все пак двубоят се доигра и завърши с победа със 79:55 на София Град.

 

Последният ден от турнира предвижда мачовете: 

9:00 Софийска област - Загоре и Родопи (момичета)
10:45 Добруджа и Мизия - София Град (момчета)
12:30 София Град - Добруджа и Мизия (момичета)
14:15 Софийска област - Загоре и Родопи (момчета)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи