Димитър Димитров: Победихме със сърце


Димитър Димитров: Победихме със сърце
(сн. balkan-basket.com)
10-01-2019 15:01 | BGbasket.com

Баскетболистът на Балкан Димитър Димитров смята, че отборът му е победил Левски Лукойл във ФИБА Къп със сърце. Националът се завърна в игра за „зелените“, след като близо месец се възстановяваше от контузия. Ето какво каза той пред Канал 3 след срещата:

 

„Победихме със сърце. Резултатът се вижда. Вкарали са ни по-малко от 60 точки. Това ми е трета тренировка. От понеделник тренирам с отбора. Чувствам се добре.

 

В този мач разликата беше 6 точки на почивката. Не беше като в София, където водехме с 20. Може би се стягахме ненужно, правихме неща, които не трябваше. Сега бяхме фокусирани 40 минути, както показва и резултатът.

 

Тази победа ще ни даде доста психологическо предимство, но  не трябва да ни заблуждава. Отборът на Левски не е това, което показа. Той е добър и с добри състезатели. Винаги може да покаже много добри игри. Въпреки резултата, трябва да видим какво сме направили лошо и да подобрим още играта си, за да продължим на полуфиналите.

 

Искам да благодаря на публиката. Чувствам се страхотно тук. Наистина стана един баскетболен празник. Има две агитки и няма проблеми. Надявам се винаги да е така, нека да има повече хора в залата, но без никаква агресия. Призовавам за това всички фенове на баскетбола.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ФИБА Къп, Балкан, Димитър Димитров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи