Александър Дяковски: С толкова грешки разликата е нормална


Александър Дяковски: С толкова грешки разликата е нормална
(сн. LAP.bg)
12-01-2019 21:37 | Мария Маринова

Старши треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски смята, че убедителната победа на Балкан над неговия тим е нормална с оглед на представянето на двата отбора. Ето какво каза той след срещата:

 

„Не е само стрелбата от тройката, въпреки че тя е меко казано катастрофална. След два много силни мача в нападение, които изиграхме в последните два кръга, днес може би ни беше най-слабият. С 12% от тройката и с близо 20 грешки, 46% от наказателната линия няма как да станат нещата определено.

 

Съперникът играе много добре в защита, но и ние имахме адски много отворени стрелби, които пропуснахме. Отделно направихме страшно много грешки. Част от тях са заради агресивната игра на Балкан, но за съжаление голяма част са от наша липса на концентрация в нападение. Срещу отбор като Балкан с толкова грешки това е нормалната разлика.

 

По най-бързия начин този мач го забравяме и изцяло фокуса ни е за сряда за Купата срещу Академик. Хвърляме се и даваме всичко от себе си, за да направим всичко възможно да продължим. На всички е ясно, че разликата не е малка и не е комфортна. В този мач ще има много психология и тънки моменти. Надявам се опитът ни да помогне и естествено шестият човек – публиката.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи