Небойша Видич: Здравко Христов открадна шоуто


Небойша Видич: Здравко Христов открадна шоуто
(сн. LAP.bg)
12-01-2019 22:04 | Мария Маринова

Старши треньорът на Балкан Небойша Видич бе доволен от представянето на своя отбор при победата срещу Спартак Плевен. Той даде шанс за изява на всички свои състезатели, но по думите му, Здравко Христов е този, който е „откраднал шоуто“ тази вечер. Ето какво каза наставникът след мача:

 

„Според това, което Спартак Плевен показа до този мач, аз очаквах, че те ще изглеждат по-добре на терена. Ние бяхме фокусирани през целия мач. Добре е, че направихме голяма разлика и младите играчи можеха да участват в тази победа, а един от тях - Здравко Христов, наистина открадна шоуто тази вечер.

 

Преди мача попитах моите играчи кой отбор има най-добър процент от тройката и те казаха Балкан, но не, това беше Спартак, вероятно не и след този мач, не съм сигурен, но това бяха те. Вероятно това е провокирало моите играчи да не им позволяват отворени стрелби, въпреки че имаха няколко, но ги изпуснаха.

 

Всеки мач е нов. Ще бъде тежко със сигурност в сряда. Както казах в съблекалнята, това е нова лига, ново състезание за Купата, така че надявам се, че ще запазим фокус и ще продължим с доброто представяне, което показваме в последните седмици.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич, Здравко Христов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи