Галин Стоянов: Българският баскетбол има нужда от Черно море Тича


Галин Стоянов: Българският баскетбол има нужда от Черно море Тича
(сн. LAP.bg)
14-01-2019 11:01 | nbl.basketball.bg

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов похвали отбора си след първата победа от началото на сезона. „Моряците“ се наложиха над Ямбол, а според наставника им това е доказателство, че българският баскетбол има нужда от варненския тим. Ето какво каза Стоянов след срещата:

 

„Играхме определено на приливи и отливи, но по-често на приливи, което се вижда от резултата. За мен като треньор е голяма чест да направя дебютната си победа в НБЛ срещу Иван Чолаков, който е легенда в българския баскетбол. Дотук свършва моята лична гордост.

 

Гордостта ми е с отбора, с духа, себераздаването и желанието. Дори и за момент не си помислиха, че могат да загубят мача. Независимо колко точки беше разликата, това е първият мач, в който в голямата му част играхме като отбор – в нападение и защита.

 

Не искам да споменавам никой, защото искам да спомена всички и да им благодаря. Показаха на Варна и на баскетболната общественост, че независимо в какъв състав и каква ситуация се намираме, ние никога няма да преклоним глава. Показахме, че българският баскетбол има нужда от Черно море Тича.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черно море Тича, Галин Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи