Прогнозите за А група-жени: На пръв поглед лесни победи за фаворитите


Прогнозите за А група-жени: На пръв поглед лесни победи за фаворитите
02-02-2019 11:16 | BGbasket.com

BGbasket.com продължава да ви предлага прогнози за мачовете в женско направление. Стартира втората фаза от шампионата, като Първа четворка започва с двубои в Стара Загора и Монтана 2003.

 

На пръв поглед се очертават лесни победи за двата фаворита в първата четворка на женското първенство.

 

Берое Стара Загора - Славия

Домакинското предимство на Берое и голямата подкрепа, която получават от своите фенове ще изиграят голямо влияние върху развоя на срещата. Младите състезателки на Славия, повечето от които за първи път стигат до такъв етап на първенството няма да успеят да се противопоставят напълно на своите по-опитни съпернички. Желанието за битка и доказване на столичния тим може да запази интригата в срещата. 

Фаворит: Берое Стара Загора

 

Монтана 2003 - Локомотив Стара Загора

Младият отбор на Локомотив постигна мисията невъзможна, класирайки се за финалната четворка на женското първенство още в първата си година като участник в него. Напук на очакванията, момичетата на Константин Боев се пребориха със своите опоненти за място в най-добрите четири и могат да бъдат определени като приятната изненада на първенството. Желанието им за битка и колективът в отбора изиграха решаваща роля в някои завързани мачове през сезона. Сега обаче се изправят срещу миналогодишния шампион - Монтана и то като гости. Опитът и домакинското предимство на момичетата, водени от Стефан Михайлов, ще изиграят ключова роля в развоя на срещата. Очаквам оспорвано начало, заради борбеността на момичетата от Стара Загора, но безпроблемна победа за домакинките.

Фаворит: Монтана

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Прогнози - жени, Берое Стара Загора, Монтана 2003, Славия, Локомотив Стара Загора
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи