Засилени мерки за сигурност в Пловдив за мача с Левски Лукойл


Засилени мерки за сигурност в Пловдив за мача с Левски Лукойл
16-02-2019 13:02 | BGbasket.com

Засилени мерки за сигурност ще има в Пловдив на реванша от полуфиналите за Купата на България между Академик Бултекс 99 и Левски Лукойл. Двубоят е днес от 19 часа в Колодрума.

 

Срещата ще бъде охранявана от полицията и частна охранителна фирма, очаква се в залата да има и футболни фенове на Локомотив и Ботев. Във връзка с това ръководството на пловдивския тим призовава зрителите да пристигнат навреме в залата, защото пропускателният режим ще се осъществява на специално изградените за целта контролно-пропусквателни пунктове. Всички преминаващи ще бъдат подложени на щателна проверка.

 

На територията на спортната зона няма да бъдат допускани граждани, които отказват да бъдат проверени; носещи забранени за внасяне предмети; такива в нетрезво състояние или под въздействие на наркотични или други упойващи вещества; с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина, както и малолетни без пълнолетен придружител, поясняват още от областната дирекция на МВР.

 

Множество атракции и игри с публиката са предвидени за почивката на двубоя. Демонстриралите най-добри баскетболни умения ще получат подаръци, включително и диск на книгата на Васил Нейчев „Пловдив – 105 години баскетболна слава".

На мача се очаква да присъстват и баскетболни ветерани на града.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, Академик Бултекс 99, Левски Лукойл
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи