Прогнозите за А група – жени: Очакват се изключително интересни мачове


Прогнозите за А група – жени: Очакват се изключително интересни мачове
(сн. LAP.bg)
16-02-2019 11:58 | BGbasket.com

BGbasket.com продължава да ви предлага прогнози за мачовете в женско направление. През уикенда ще има две срещи от Първата четворка, които се очаква да са изключително интересни и оспорвани.

 

Славия - Локомотив

 

Дербито на младите поколения в женския баскетбол. Очаква се интересна среща с много смени на водачеството. И двата отбора са без победа досега във втория етап на първенството и ще гонят успеха на всяка цена. Под въпрос е участието на ключова състезателка за Славия - Клаудия Пенкова, която пропусна предишните две срещи заради травма. Славия ще имат подкрепа от публиката като домакин, но това няма да бъде от решаващо значение. Локомотив смени няколко състезателки на позиция център, но след пристигането на Евгения Нацкина в отбора, старозагорки показват добро сработване в подкошието.

 

Фаворит: Локомотив Стара Загора

 

Монтана 2003 – Берое Стара Загора

 

Безспорно това е дългоочакваното дерби. И двата отбора претърпяха загуби след тежки мачове в Адриатическата лига през седмицата и ще са амбицирани да се завърнат на победния път. Домакинското предимство на Монтана ще изиграе ключова роля.

 

Фаворит: Монтана 2003

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи