Тити Папазов: Дано този мач ни бъде обица на ухото


Тити Папазов: Дано този мач ни бъде обица на ухото
(сн. LAP.bg)
16-02-2019 21:12 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов се надява отборът му да си вземе поука след поражението от Академик Бултекс 99 за Купата. Столичният тим все пак се класира за финала в турнира заради по-убедителната победа в първата среща, а ето какво каза наставникът пред БНТ след мача:

 

„В последната част играхме без концентрация. Играхме добре в отделни моменти на мача. В началото, когато съперникът поведе с 9 точки, лесно направихме серия и това донякъде ни подведе.

 

През второто полувреме започнахме отговорно. Имахме добра разлика, след това дойдоха 4-5 хазартни нападения. Това във всеки мач може да се случи. Отборът на Академик нямаше какво да губи. Радвам се, че минавайки през кризата, все пак успяхме да оцелеем. Дано този мач ни бъде обица на ухото. Смятам, че такива мачове трябва да възпитават у нас някои неща. Освен, че сме се класирали, трябва да си пазим и името. Не може да изглеждаме по този начин. Имаше спорни ситуации, но смятам, че са били и в двете посоки.

 

Това, че сме се класирали, изисква да подходим отговорно в предстоящите две седмици и да направим най-доброто, за да спечелим. Това е целта ни."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България, Левски Лукойл, Тити Папазов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи