Чавдар Костов: Независимо че нямаме шанс, играем за България


Чавдар Костов: Независимо че нямаме шанс, играем за България
(сн: BGbasket.com)
18-02-2019 10:30 | Мария Маринова

Капитанът на националния отбор Чавдар Костов се надява на добро представяне в последните два мача от световните квалификации. В четвъртък тимът ни посреща Русия в „Арена Ботевград“, а три дни по-късно гостува на Босна и Херцеговина.

 

„Мисля, че ще се представим на ниво. Надявам се да изиграем два добри мача и да вземем две победи. Независимо че нямаме шанс, играем за България и във всеки мач излизаме за победа“, заяви Костов пред BGbasket.com.

 

Той е оптимист преди срещата със Сборная. Русия е фаворит в този мач, но ние ще дадем всичко от себе си и се надявам да победим. Имаме шансове. Това е баскетбол – 50/50“.

 

„В предишни мачове, в които сме играли за класиране и е трябвало да спечелим, също не е имало напрежение и да е трябвало на всяка цена да търсим победата. Трябва просто да повярваме в себе си и да излезем за победа“, добави националът.

 

Чавдар Костов сподели, че е успял да си почине в паузата между мачовете, след като турнира за Купата в Македония бе отложен. „Надявам се да съм в добра форма. Отпочинал съм и съм свеж. Надявам се да дам най-доброто от себе си“, завърши той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Чавдар Костов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи