Христо Захариев: Готови сме да направим още един подвиг


Христо Захариев: Готови сме да направим още един подвиг
18-02-2019 15:11 | Мария Маринова

Националът Христо Захариев смята, че отборът ни може да направи още един подвиг в световните квалификации. Преди няколко месеца „лъвовете“ победиха Франция в Ботевград, а сега ще опитат да повторят успеха и срещу Русия.

 

„Очаквам да изиграем два добри мача и да защитим цветовете на българския флаг. Надявам се да направим две победи за завършек на този цикъл. Мисля, че сме готови. Всички момчета са в добро настроение и във форма. Надявам се да изиграем добър мач и да успеем да направим още един подвиг срещу Русия“, заяви Захариев пред BGbasket.com.

 

България вече загуби шансове за класиране на световното в Китай, а според баскетболиста напрежението ще бъде изцяло върху Сборная. „Ще играем без напрежение и ще го използваме като наш плюс. Напрежението ще е върху руснаците. Когато играеш освободено и с настроение, мисля, че ще се получат нещата“, сподели националът.

 

Той се надява привържениците да подкрепят отбора в „Арена Ботевград“ Русия е голямо име. Надявам се залата да се напълни и феновете да ни подкрепят в мача, а ние да ги зарадваме“, завърши Захариев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, България, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи