Без изненади в началото на втория кръг от четворката в женското първенство


Без изненади в началото на втория кръг от четворката в женското първенство
23-02-2019 12:30 | BGbasket.com

BGbasket.com отново ви предлага своите прогнози за мачовете от А група - жени.

 

Локомотив Стара Загора - Монтана 2003

 

След пораженията в последните им мачове от първенството, съответно от Славия и Берое Стара Загора, и двата отбора ще са амбицирани да покажат добра игра. Монтана разполага с по-опитни състезателки, макар и домакинското предимство да е на страната на Локомотив.

 

Програмата през изминалата седмица и на двата тима беше наситена с мачове затова се очаква гостите да дадат почивка на ключовите си състезателки. Старозагорки няма да допуснат натрупване на голяма разлика още в началото, но опитът на миналогодишните шампионки ще изиграе своята роля.

 

Фаворит: Монтана

 

Славия - Берое Стара Загора

 

След изключително важните победи в миналия кръг и двата отбора могат да си вземат глътка въздух и да гледат с оптимизъм към класирането в четворката.

 

Берое Стара Загора имаше натоварена седмица, в която изигра два мача един след друг, имаше ден почивка и сега предстои гостуване на Славия.

 

Столичният тим имаше доста проблеми с контузени съ стезателки като основният гард на тима Клаудия Пенкова отново няма да вземе участие в срещата. И в този мач се очаква фаворитът Берое да даде почивка на някои състезателки.

 

Въпреки че Славия е домакин в срещата, няма да имат сериозно предимство на своя страна, тъй като срещата ще се проведе в Драгоман, на практика неутрален и за двата отбора терен.

 

Фаворит: Берое

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Славия, Берое Стара Загора
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи