Биографичният филм за Дерик Роуз разплака феновете на играта


12-04-2019 13:00 | BGbasket.com

Биографичният филм за Дерик Роуз „Пух: Историята на Дерик Роуз” бе показан за първи път тази нощ и предизвика много емоции сред феновете на баскетболиста и на играта като цяло. 30-годишният гард към момента е играч на Минесота Тимбърулвс и направи много добър сезон.

 

Филмът разказва за кариерата и живота на Дерик Роуз до момента, за оцеляването от бедността и насилието през успехите и постиженията на терена до проблемите с контузии и разочарованията, които го спохождат.

 

Документалният филм разкрива непоказвани кадри за момента, в който Роуз научава, че е трансфериран от Чикаго Булс в Ню Йорк Никс.

 

През 2016-а година той все още е баскетболист на Чикаго Булс – отборът, за който е играл през цялата си кариера до момента и става най-младият MVP в историята през 2011-а. Но серии от контузии на Роуз карат Булс да го пратят в отбора на Ню Йорк Никс.

 

Денят, в който баскетболистът е информиран за сделката, той е в Лос Анджелис и след тренировка говори пред екипа, който вече подготвя биографичния филм.

 

Дерик Роуз трудно приема новината за сделката и се разплаква, научавайки че трансферът наистина ще се осъществи. Разстроен, баскетболистът не сдържа сълзите си.

 

Вижте разтърсващите кадри:

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Дерик Роуз, НБА, Чикаго Булс, Минесота, Ню Йорк Никс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи